Monday, November 16, 2015

Medusa ruž i lak za nokte

Pozdrav svima! Sunčana jesen je deo novembarske atmosfere, samim tim je jedna od jesenjih boja - bordo. Divni ljudi iz Leco Cosmetics -a su mi u predivnom paketiću (koji sam najavila kao nove postove na svom Instagram profilu) poslali Medusa proizvode. Došlo je vreme i za recenziju ruža i laka za nokte.





Medusa
ruž za usne br.60 


Jedan od kvalitetnijih ruževa koji hidrira odlično. Ne sakuplja se na rubovima usana, pigmentacija mu je odlična i što je najbitnije, a cena je veoma pristupačna (cena karmina je oko 200din).
Ono što me je oduševilo je miris i to što nemate onaj lepljivi osećaj nakon nanošenja. Usne nakon njega budu meke i hidrirane. Pakovanje je izuzetno čvrsto. Lepog dizajna, sofisticirano.

"Boje ne blede, ruž je dugotrajan i vodootporan."




                                    
               
Svoč je skroz identične boje kao i kada se namaže na usnama, tako da pri odabiru boje nećete pogrešiti. Čak i zbog boje ruža zubi budu belji od njega. Pošto je veoma jake pigmetnacije i visokog sjaja, malo se teže skida ali verujte mi da vredi. Definitivno moj izbor za ove jesenje dane!







                             
Medusa lak za nokte br.81
Ovaj lak me je oduševio. S obzirom na to da se radi o crvenoj nijansi, a one umeju da budu dostalošeg kvaliteta kada su u pitanju lakovi, ovaj lak uz odgovarajuću bazu se pokazao veoma dobro!
 Gustina ovog laka je normalna (srednja) - ni previše retka a ni previše gusta.
Boja je očaravajuća na 
noktima, i uz bazu i nadlak traje od 4-5 dana, što je sasvim korektno.Što je najbitnije nokti se ne listaju niti uništavaju od njega. Cena je po meni izuzetno pristupačna a kvalitet
je odličan za taj novac (cena laka je 60-65 din). Pakovanje je klasičnog četvrtastog oblika sa tankom četkicom.
U ovoj kolekciji ima 180 nijansi. 








                                   

Po pristupačnim cenama Medusa proizvode možete naći u bolje snabdevenim apotekama i parfimerijama.
Za dobru boju na noktima i usnama, uz pozitivnu energiju i još lepše poljupce, preporučujem vam Medusa proizvode po pristupačnim cenama uz dobar kvalitet! 
Ljubim vas do sledećeg čitanja!






Leco Cosmetics kontakt :

Site : http://leco.rs/
Instagram : https://www.instagram.com/leco_cosmetics/
Facebook : https://www.facebook.com/Leco                         



12 comments: