Monday, November 2, 2015

Labello Classic Care vs Balea Intensiv


Pozdrav ljudi! U toku ovih hladnih dana, obično su nam ispucale usne, i vetrovi su za to zaslužni.Odlučila sam da uporedim ova dva proizvoda, pa sami procenite koji će Vam više odgovarati.
Naime, radi se o Niveinom Labello Classic Care proizvodu u poređenju sa Balea Intensiv labelom.







Labello Classic Care 


Svima poznato kao Labello Klasik ili Original.
Sadrži ulje jojobe i shea maslac. Pakovanje teget boje. Kremaste teksture, miris veoma prijatan (neutralan) bez boje. Hidratacija je odlična, daje lep sjaj usnama, neguje ih savršeno. Ako su vam ispucale i suve usne ovo je pravi proizvod za njih.
Ne sakuplja se na rubovima usana, ne lepi niti se lako suši sa njih. Kad god kupim neko drugo labelo, pošto sam i sama opsednuta balzamima i labelima, uvek ovo imam u rezervi, jer znam da ne mogu napraviti pogrešan izbor što se tiče ovog proizvoda. Lek za usne po pristupačnoj ceni.
Kod nas u Leskovcu, cena u marketu Zlatan Trag je 155 dinara (ujedno i najjeftinija cena za ovaj proizvod u gradu). To je po meni, za ovako kvalitetan proizvod veoma pristupačna cena.
Jedina "mana" ovog proizvoda je što se veoma brzo topi. Tako da Vam ne bih preporučila da ga ostavljate na suncu, ili toplijem mestu.


                                                                   





Balea Intensiv balzam za usne


Jedan od klasičnih balzama za usne iz Balea kolekcije.
Sadrži shea maslac i arganovo ulje. Solidno kremaste teksture, veoma prijatnog mirisa baš onako jesenji/zimski - oseća se dosta argana. Daje dobar sjaj usnama, lepo ih hidrira a nega je odlična. Može se koristiti kao baza pre ruža za usne. Pednost mu je u odnosu na Classic Care što se sporije troši.
Ovaj balzam sam kupila u DM-u po ceni od 125 dinara. Takođe kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni.
Jedino šta sam primetila kod ovog labela kao manu je to da, ako su Vam dosta ispucale usne, ostavlja malo žutih tragova zbog same boje.








Sve u svemu, moje mišljenje je da koji god da uzmete nećete pogrešiti jer svima nama treba nešto što će nam oporaviti ispucale i suve usne, ili ih trenutno hidrirati u ovim hladnim i vetrovitim danima.


Da li ste probali neko od ovih labela? Koji su Vaši utisci?

Nadam se da ste uživali u recenziji ovih proizvoda, do sledećeg čitanja...hidrirajte i negujte svoje usne!


                                                                             



4 comments:

  1. Taj market je bio i u Nišu, ali se zatvorio, šteta.
    Obožavam kako Labello classic miriše, a i lepo neguje. Ovim Baleinim nisam nešto oduševljena, ne sviđa mi se miris pa ga ne mažem često.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima i u Novom Selu jedan, taj nije zatvoren. <3 miris je meni ok, ali se držim više classic-a.

      Delete