Thursday, February 18, 2016

Za svakog po nešto - Biljina svaštaonica


Pozdrav ljudi! Sitnice u životu mnogo znače a isto tako i olakšavaju život. Jedna Biljana mi je ulepšala dan sitnicama.


Biljina svaštaonica postoji već šest godina. Bavi se ručnom izradom cegera, torbi, jastučnica, futrola, i nesesera. Po mom mišljenju, sve te stvari treba da ima jedna devojka u svom životu.

''Inspiraciju pronalazim svuda oko sebe- na ulici, u časopisima, na internetu. Dovoljno mi je da vidim recimo neku torbu i da mi u glavi sine ideja kako napraviti neki model torbe. Vidim neku kombinaciju boja, i već zamišljam kako bih ih uklopila u svoje kombinacije. Volim da se našalim da moj mozak radi 100 na sat.''



Prva stvar koju sam dobila je futrolica za slušalice. Svi imamo problema sa njima, mrse se, upliću pa dok ih raspletemo desi se i to da ih pokidamo. Ova stvarčica rešava te probleme!
Namotate slušalice i stavite u ovu futrolicu. Ne postoji način da se upletu!



Idealna stvar za putovanja i vašu torbu za svaki dan! Postoji u raznim bojama i dezenima koje možete pogledati ovde.
Stvarčica od koje se ne odvajam! Cena futrolice za slušalice je 250 dinara.




''Biljina svaštaonica nastala je pre nešto više od 6 godina. Započela sam sa izradom nakita, oslikavala venecijanske maske I magnete za frižidere, isprobala kako se prave čestitke I dekupaž. Priznajem lutala sam, ali pre 4 godine Biljina svaštaonica je dobila oblik koji sada ima- torbe I razni dodaci za odlaganje I organizaciju. Paralelno sa mojim brendom razvijao se I sajam ručnih radova koji organizujem sa drugaricom Elom u Novom Sadu- Mali sajam lepih stvari.''


Sledeća stvarčica koju sam dobila je neseser sa porukom.




Ova stvarčica me je obradovala (a koga i ne bi zbog odabira boja i citata na njemu?) s obzirom na to da meni neseseri uvek manjkaju, i da mi treba neki za torbicu, ili putovanje ovo je idealan poklončić za osobu koja ima dosta šminke poput mene!


Nesesera ima sa raznim porukama i u raznim bojama a cena nesesera je 450 dinara. Od čega je napravljen možete videti na slici. Ostale modele možete pogledati ovde.




''Srećom ideja imam na pretek. Dovoljno mi je da samo nešto vidim I već sam u svojoj glavi konstruisala novi model torbe ili ranca. Trudim se da stalno budem inovativna, I izbacujem nove proizvode. Cilj mi je da žene na jednom mestu mogu pronaći torbe I sve što im je potrebno za odlaganje stvari. Jer svi znamo kako izgleda sadržaj jedne ženske torbe, I da tu treba malo organizacije. ''



I još jedna divna šarena futrolica, ovog puta za telefon.


Futrolica sa pink detaljima, i plavo-belim gradijentom, a ono što mi se posebno dopalo je to što je malo veća i sličica na njoj. Još jedna stvarčica koju možete pokloniti vama dragoj osobi.


Cena futrolice za telefon je 350 dinara a ostale modele možete pogledati ovde.


''Ispunjava me rad i kreativnost. Volim da napredujem pa tako puno radim, jer želim da moje mušterije budu zadovoljne kako kvalitetom materijala tako i samom izradom. Volim kada prošetam gradom i vidim da devojke nose torbe ili cegere koje sam ja napravila. - priča divna Biljana, koja uvek daje sve od sebe zarad obostranog zadovoljstva između mušterija i nje.

I poslednja stvar, ali ne i najmanje bitna je jastučnica sa divnim citatima.




Faith, Love, Hope! Tri bitne stvari u zivotu! Kada se probudim ujutru, prva stvar koja mi izmami pogled je ova divna jastučnica!
Odiše ljubavlju, pozitivnošću i kreativnom silom. Stvar koja mi uvek izmami prvi jutarnji osmeh.





Cena jastučnice je 500 dinara, a ostale modele možete pogledati ovde.

Još par sitnica kao promo materijal Biljana je upakovala u ovaj paketić. Jedna kreativna devojka, koja odiše dobrotom i kreativnošću (stvarno joj mozak radi 100 na sat)!




A za osobe koje vole da čitaju knjige kao i ja, jedan dobar bookmark sa odličnim citatom!


Nadam se da ste uživali u čitanju, jer sitnice mogu da ulepšaju, dan, nedelju, mesec...život!


Biljina svaštaonica kontakt:





2 comments: