Monday, February 15, 2016

Muffin Accessories


Pozdrav svima! Lepo vreme, zahteva lep nakit. Pošto je sve u duhu ranog proleća, boje su vedrije, dani duži, danas vam predstavljam jedan divan brend, pod nazivom Muffin Accessories (Novi Sad).



''Od malih nogu volela sam da pravim razne stvari. Da sklapam ogrlice , torbe, pravim dekorativne predmete, redizajniram garderobu... '' priča Dušica, koja već pet godina izrađuje unikatan nakit.

Inspiraciju pronalazi svuda, spaja razne stilove i materijale kako bi izbor bio što veći i kako bi svako mogao da pronađe nešto za sebe ili dragu osobu.
Ja sam dobila nekoliko različitih komada nakita, i svi su mi podjednako dragi (doooobro ajde minđuše najviše pošto volim ruže) i svi dobro idu uz bilo koju odevnu kombinaciju.



''Mnogo godina pravila sam nakit za sebe i svoje prijatelje, jer cesto u prodaji nisam mogla da nadjem bas to sto zelim, a posto je to svakako nesto sto volim da radim, pre 5 godina nastao je Muffin Accessories. ''

Dešava se da većina ljudi stane na jednom projektu, što kod Dušice nije slučaj - od 2013. godine je počela sa projekom ''Dušica Savić'' - izrada unikatne garderobe. Sve modele možete pogledati ovde.


U paketiću se nalazila predivna ogrlica-polumesec sa ispisanim rečima "To the moon and back". Odmah me je asociralo na pesmu Savage Garden-a pod tim nazivom. Ogrlica koja govori više od hiljadu reči.

Sledeća stvar su narukvice sa crvenim končićem (kao što sam već pomenula apsolutni hit ove godine) koje su sastavni deo moje svakodnevnice. Jedna je sa detelinom, a druga ima krilo kao dodatak uz končić. Šta vama donosi sreću?
    

I poslednji komad nakita, ali ne i najmanje bitan su minđušice u obliku ruža (inače sam zaljubljena u njih još od početka) koje su u crno-roze varijanti. Lagane, diskretne, a opet efektne za svakodnevno nošenje, ili večernju varijantu.




Nakit je izuzetno pristupačan- cene se kreću od 150 do 1500 dinara, naravno u zavisnosti od vaših želja i onoga šta biste želeli.




Ovo je za mene divna saradnja, koja mi je ulepšala ovaj sunčan dan, kao i same fotografije koje odišu pozivitnom energijom, vedrim bojama, malim ali značajnim modnim detaljima i puno inspiracije da napišem nešto više od Muffin Accessories-u.

Jedna kreativna, lepa, pozitivna i odgovorna osoba koja je spremna na svaki vid komunikacije ne bi li vas učinila srećnim vlasnikom jednog od divnih unikatnih komada.

Nakit možete poručiti putem FB stranice ili u prodavnici Kreativni prostor na drugom spratu tržnog centra Pariski magazin u Novom Sadu.


Nadam se da ste uživali u ovom tekstu o jednoj kreativnoj devojci čij ću nakit nositi često.
I upamtite: ''Nakit, kakva nauka! Lepota, kakvo oružje! Skromnost, kakva elegancija!'' - Coco Chanel

MUFFIN ACCESSORIES kontakt:

FB: Muffin Accessories
Instagram: @muffin.nakit



2 comments: