Thursday, February 11, 2016

Boho narukvice - jedan od favorita za mesec januar


Pozdrav svima! Ovog jutra jedan specijal tekst u naletu inspiracije i jedan od januarskih favorita što se tiče nakita!
Ja mnogo volim  boho narukvice   i ne odvajam se od njih, a takav je slučaj i sa crvenim končićem iz prošlog teksta, koji možete pročitati ovde.



Godinama unazad, boho stil (nastao je kao varijacija boho i hipi uticaja u modi) kao i detalji koji osvajaju modne piste, inspirisan je '60-im i '70-im godinama prošlog veka, i vrlo je efektan za upotpunjavanje outfita u vidu nakita, ili pak lepršavih letnjih haljina, suknjica, majica i namenjen je svima koji vole da se oblače opušteno i ležernije. Ovaj stil takođe karakterišu i heklani detalji, kao i resice na prslucima, jaknama, torbama ili čizmama.


Osnova boho stila je što više detalja, boja, narukvica, prstenčića, baš velike ogrlice, šeširi, sve u svemu što šarenije i veselije sa puno detalja!



Ove narukvice su moj must have u bilo kom godišnjem dobu. I iskreno, nije mi bitno da li nosim haljinu, pantalone ili suknju - uvek su na mojoj ruci kao modni detalj koji predstavlja mene u nekoliko reči - pozitivna, nasmejana, letnje dete sa puno ljubavi prema svojim prijateljima.



Draga Alex me je pre nekoliko nedelja učinila srećnom i poslala mi ovaj divan kompletić narukvica.
Jedna od njih je boho sa dodatkom metalnih nitni, druga boho naravno ručno pletena i treća je sa plavim končićem i strelom. Strela je simbol ljubavi, borbenosti i svetlosti.


Boho stil je veliki hit od 2005. godine, a boho narukvice su doživele slavu, po mom mišljenju 2014.-2015. godine.
Što se mene tiče ovakvi komadi nakita, nikada ne izlaze iz mode.
Iskreno koju god boju da imate na odeći, možete uklopiti uz ove sitne a značajne detalje. Uostalom zašto uklapati? Zašto jednostavno ne biti svoj, izdvajati se iz mase, voleti unikate i biti jedinstven?


Ovo je idealan način da sebi ili dragim osobama ulepšate dan, mesec, godinu ili još bolje - sitnicom izmamite osmeh koji ćete pamtiti čitav život!
Sve modele narukvica možete pogledati ovde.



Mnogi će reći da su ovo "letnji" komadi nakita, ali po mom mišljenju ovakve stvari nemaju određeno godišnje doba, niti stil uz koji ne bi mogle da se kombinuju.


Devojka izrađuje unikate i uvek se trudi da udovolji vama a sebi ispuni srce i misli još boljom, većom i kvalitetnijom inspiracijom i srećom.
Alex hvala ti puno, sve ostalo znaš i sama!





Friendship bracelets - narukvice prijateljstva kontakt :

3 comments:

  1. Volim Boho stil, a sviđaju mi se i narukvice. Ovakve, jako slične (po istom principu pletenja) je pravila moja sestra još krajem '90-ih, tako da znaš da se muva tu taj stil povremeno. Vraća se i jako mi je drago što je tako, jer ovakve narukvice imaju lični pečat.

    http://sunmoonstyle.blogspot.co.at/

    ReplyDelete