Monday, May 2, 2016

Estar Cosmetics


Pozdrav svima! Pošto sam neko ko voli prirodnu kozmetiku, a to sam već napomenula danas vam predstavljam dva odlična proizvoda na prirodnoj bazi. U pitanju je Estar Cosmetics krema za podočnjake i mleko za čišćenje lica.






''ESTAR szr je kompanija osnovana 2003.godine u Novom Sadu sa prvobitnom idejom da proizvodi kozmetičke preparate za kućnu negu po principu BANJA U DOMU''


Estar Cosmetics u svom asortimanu ima razne prozivode za lice i telo, pa čak i deo kozmetike je namenjen muškarcima.



ESTAR EYE GEL (krema za predeo oko očiju)





Pakovanje je minimalističnog dizajna, od tvrde plastike (50ml). Kada se otvori, ima zaštitni poklopac, što je jako dobro zbog nošenja po torbi ili neseseru.

Ova krema je jedan od retkih proizvoda koji meni imaju neko dejstvo u vezi podočnjaka.
Krema je jako delotvorna, i prve rezultate mozete primetiti nakon 7 dana. Hidrira, smanjuje bore i povećava elastičnost kože u predelu oko očiju.
S obzirom na to da imam jako osetljivu kožu, koristila sam je i kao dnevnu kremu što je preporučljivo.



Sadržaj možete videti na slici, a jedna od stvari koja je mene primamila je ta da sadrži kestene i margose koji pomažu u nezi podočnjaka.





Cena ove kreme je 660 dinara. Možete je poručiti preko sajta koji možete pogledati ovde. Jako delotvorna stvar, kvalitetna i prirodna!



ESTAR CLEANSING MILK (mleko za čišćenje lica)




Pakovanje je sa dispenzerom koja je odlična od tvrde plastike (100ml).
Mleko za čišćenje lica koje ima potpuno umirujući efekat. Skidanje šminke je mnogo lakše i učinak je odličan - ne morate koristiti kremu ako vam je lice dovoljno hidrirano nakon skidanja ovim odličnim proizvodom.


Brzo upija, čisti i najgrublje nečistoće sa kože. Odličan miris (sadrži razna prirodna ulja a meni je najdraže ulje avokada) i jako prijatan osećaj daje nakon korišćenja.
Koža bude mekana i negovana. Što ga više koristite, to je učinak sve bolji.
Cena ovog proizvoda je 360 dinara za 100ml a za 200ml je 540 dinara.
Odličan proizvod po super ceni, toplo preporučujem svim devojkama i ženama koje vole da skinu šminku i neguju lice u jednom!




Sve proizvode možete poručiti putem sajta, što je po meni odlična stvar!
Nadam se da ste uživali u ovom tekstu koliko i ja u proizvodima, do sledećeg čitanja probajte nešto iz Estar asortimana!


ESTAR COSMETICS KONTAKT: 


SITE - http://www.shopestar.com/home.aspx
FB - Estar cosmetics
INSTAGRAM - @estarcosmetics

4 comments:

  1. Trebalo bi da znaš da je svaki sastojak koji počinje sa ''E'' kancerogen. Obraćaj pažnju na sastojke i ne stavljaj na kožu sve što ti šalju! Čuvaj zdravlje, lepoto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mada mislim da je ovo bas prirodna i kvalitetna kozmetika.

      Delete
  2. Estar serum za hidrataciju je možda jedini proizvod koji sam u životu probala i sa sigurnošću potvrdila da je čudotvoran! Koristila sam i ovu kremicu za okoloočnu regiju, takođe vrlo zadovoljna.

    ReplyDelete