Tuesday, January 26, 2016

Ipelina proizvodi za skidanje šminke


Pozdrav drage moje! Većina vas voli da se šminka ali baš i ne uživa u skidanju šminke, kada dođe kući nakon noćnog provoda, posle teškog radnog dana umorna i iscrpljena.
Velika greška mnogih devojaka je odlazak na spavanje sa šminkom! Zašto je važno skidati šminku?

Prilikom spavanja, pore bivaju zapušene kao i lojne žlezde. Sva nečistoća kao i šminka se zadržava u porama, i postaće sve vidljivije.

Danas vam predstavljam tri zanimljiva proizvoda iz Leco asortimana za skidanje šminke.


IPELINA MAKE-UP BUDS - štapići za uklanjanje  grešaka prilikom šminkanja

Ipelina proizvodi su bazirani na preradi najčistijeg turskog 100% pamuka. Predivni na dodir, mekani, bez ''razvlačenja'' koje mene generalno  nervira (mislim na cepkanje pamučnog dela).
Često se maskara nađe na kapku, umesto na trepavicama, ili crveni ruž van linije usana kao i ajlajner koji nekada ne izvučemo kako treba. 
Ovo je fenomenalna stvar za mene! 


U pakovanju ima 100 štapića, koji imaju dva različita kraja. Pakovanje plastično, ima prozorčić koji je IDEALAN za brzo otvaranje pakovanja (klikom na deo pored prozorčića, on se otvara).




Špicast kraj je odličan za greškice oko crvenog ili bilo kog ruža tj. za rubove usana ili neprecizno nanešenog ajlajnera.
Mogu se natopiti micelarnom vodom, nekom kremicom, a mogu se i koristiti suvi zbog izuzetnog kvaliteta. Ja sam ih najčešće koristila uz malo kreme.

Drugi deo ovih štapića je ovalan, na pakovanju piše da je "aplikator" pa samim tim služi za skidanje grešaka tokom nanošenja senke ili bilo kog look-a vezano za oči. Moguće je i koristiti ga za uglove očiju ili čišćenja maskare ispod očiju ili na kapku.




Odlična stvar za brzopotezno čišćenje grešaka tokom šminkanja. Kvalitet je odličan, mekani su i veoma praktični. Cena ovih štapića je 70-80 dinara, što je izuzetno pristupačno u odnosu na kvalitet.


IPELINA NATOPLJENE BLAZNICE za skidanje šminke

Ovo je jedno veliko otkriće za mene a ujedno i novi proizvod u Leco asortimanu.
Natopljene blaznice, koje imaju predivan miris, odlične su teksture i 100% prirodnog pamuka su jedan od najboljih proizvoda koje sam probala ovog meseca.


Pakovanje je plastično, kao za kremu. U pakovanju se nalazi 50 komada što je meni sasvim dovoljno za mesec dana, možda i više s obzirom na to da su dve blaznice sasvim dovoljne za skidanje kompletne šminke. U sebi sadrže vitamin E i Aloe Veru, što omogućava skidanje šminke oko očiju bez peckanja i iritacije.


Blaznice (tuferi) su veoma mekani a lice nakon njih bude lepo hidrirano i mekano na dodir.
Odlično je što su dosta dobro natopljene a opet u pakovanju nema viška vodice na dnu. Još bolje je što se ne suše tako lako, čak uopšte.



Odlične za hidriranje lica, i što je najbitnije ne isušuju niti maste kožu.




Cena ovih blaznica je oko 180 dinara, što je takođe veoma povoljno, jer kad saberete novac koji date na obične tufere za skidanje šminke i mleka za lice ili micelarne vode, ispadne smešno.


IPELINA MAKE-UP REMOVER PADS  MARAMICE za skidanje šminke

Takođe proizvod baziran na 100% pamuku. Mogu da zamene blaznice pomenute iznad.
Imaju potpuno isti sastav kao i blaznice. Idealne za neseser i putovanja.
U pakovanju se nalazi 5 vlažnih maramica. Svaka maramica ima svoju kesicu, pa su samim tim dosta praktične. Imaju apsolutno isti učinak kao i blaznice, i dovoljna je jedna za kompletno skidanje šminke. Predivnog mirisa, odlično neguju i ne maste kožu, ove maramice će se takođe naći u mojim januarskim favoritima za negu lica.









Cena ovog proizvoda je oko 100 dinara, što je veoma pristupačno. Ako žurite, nemate vremena za kupovinu raznoraznih sredstava za skidanje šminke, ovo je idealno rešenje za vas!

Sve proizvode možete naći u bolje snabdevenim marketima, parfimerijama ili apotekama.

Nadam se da ste uživali u recenziji ovih proizvoda. Do sledećeg čitanja - negujte svoje lice i skidajte šminku!




Leco kontakt :

FB- Leco
Site- http://leco.rs/
Instagram- /leco_cosmetics/
Ipek- http://leco.rs/ipek/


Da li ste i vi probale neke od ovih proizvoda? Koji vam se najviše dopada?



8 comments:

  1. Stapici zvuce zanimljivo i prakticno. A za maramice se slazem da su odlicne za putovanja, taman ostavljaju prostor za druge stvarcice u neseseru. :)

    ReplyDelete
  2. Probala bih ove tufere, ponekad sam lenja, a moooram da je skinem. Ne znam šta mi je odvratnije - spavanje sa šminkom ili buđenje. Dogodilo se nekoliko puta i nije lepo, uopšte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da nije, svako treba da neguje svoje lice zbog sebe Tuferi su odlični!

      Delete
  3. Kako veselo pakovanje :D odmah bih kupila proizvod zbog ambalaže :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi da i ono što se nalazi u njima te neće razočarati! :*

      Delete
  4. Ja ovo nigde nisam videla :/ a dobro bi mi dosli stapici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve informacije mozes dobiti putem Fb stranice da pitas gde ima da se kupe u tvom gradu :*

      Delete