Thursday, December 3, 2015

Ipelina blaznice i Depil Fruit trakice



Drage moje, nadam se da lepo provodite ovu prvu decembarsku nedelju, uz puno osmeha, sunca i dobre šminke!
Danas ću vam predstaviti još dva proizvoda koja su mi stigla u Leco paketiću.



Ipelina blaznice



Jedna od mojih omiljenih stvari, na koje iskreno pazim kada ih kupujem su blaznice - tuferi. Ovog puta predstavljam Ipelina blaznice. Najviše volim kada vidim da piše da su od pamuka, a kada ih otvoriš one krenu da se raspadaju. Sa ovim blaznicama nećete imati takvih problema, jer su napravljene od 100% pamuka. I verujte mi da je tako! Ja sam u paketiću dobila ovalne u čijem se pakovanju nalazi 40 komada. Inače su baš velike, tako da sam sigurna da će vam za nokte, ili samo čišćenje lica biti dovoljna jedna od njih. Veoma kvalitetne izrade, i nema ostataka na koži od njih, što je odlično.
Nećete se pokajati, jer su Ipelina tuferi od najčistijeg turskog pamuka prerađeni , a za to je zaslužna kompanija Ipek. Cena blaznica je oko 80 dinara, što je za 40 komada velikih blaznica sasvim korektno.














Depil Fruit trakice za depilaciju


Jedne od kvalitetnijih trakica za depilaciju nausnica - Depil Fruit. Bez parabena su, na bazi prirodnog voska. Sadrže Shea Butter - za ublažavanje iritacije, kokosovo ulje - za hidrataciju kože i vitamin E - kao snažan antioksidans. Imaju miris maline, i uz deset trakica dobijate tri vlažne maramice sa Aloe Verom, za smirivanje iritacije kože i uklanjanje tragova voska.
Trakice su veoma kvalitetne, lepo skidaju sve, i mogu se naći u pakovanjima od četrdeset, dvadeset i deset komada.
Ja sam baš zadovoljna ovim trakicama, s obzirom na to da imam veoma osetljivu kožu.
Cena trakica je oko 215-220 dinara.










Ove proizvode možete naći u bolje snabdevenim apotekama, parfimerijama i marketima širom Srbije.

Devojke, nadam se da ćete uživati u predivnom dodiru Ipelina dok skidate šminku sa vašeg lica, kao i u skidanju nausnica sa divnim mirisom maline, i besprekornom negom nakon depilacije.



Leco kontakt :
FB - Leco
Instagram - leco_cosmetics
Site  - Leco

2 comments: