Monday, October 26, 2015

Za dobar početak nedelje - dobar aksesoar

Dobro jutro ljudi! Ponedeljak, prvi radni dan. Mnogima nije baš najomiljeniji. Ali svakako, nečim moramo započeti našu radnu nedelju.
Započinjem je tako što ću Vam predstaviti eleganciju, otmenost i inovativnost u jednom. Aksesoar koji bi svaka žena trebalo da ima u svojoj kutiji za nakit.
 
StreetFashion’’ profil na instagramu, mi je poslao jedan takav aksesoar u koji sam se zaljubila! Naime, radi se o minđušama.
Jana, predivna devojka iz Beograda izrađuje ovaj nakit ručno, me je oduševila. Veliki je ljubitelj nakita, pa je samim tim jednog dana rešila da i ona sama krene sa izradom, kako bi mogla pre svega sebi da napravi sve što zamisli.
Počela je sa gumenim narukvicama, pa je prešla na kristalne narukvice sa velikom ponudom privezaka, i na kraju su došle
personalizovane narukvice sa slovima I brojevima koje su kao što  i sami znate, veliki hit trenutno. 






Na kraju si  došle ogrlice i moje miljenice – minđuše.  Izrađuje ih od kristala, ii ma više modela – cele kristalne, kristalne sa dodatkom resa, ili viseće kristalne. Proces pravljenja minđuša je spontan – poređa kristale na podlogu, i onda menja redosled istih. Kasnije kada nađe određeni dizajn, lepi kristale, i dodaje u zavisnosti od modela resice.
Cene narukvica su veoma pristupačne, kao i minđuša, a kvalitet zagarantovan. Već skoro dve godine, ova predivna devojka izrađuje nakit, i usrećuje žene koje vole dobar komad nakita.  Nakit možete poručivati preko Instagram profila (streetfashion_nakit) , ili FB-a (S.f.Nakit).
I novost – nakti se može poručivati i sa teritorije Crne Gore (sf_nakit_montenegro).


Zato drage moje, učinite svoj ponedeljak podnošljivijim, boljim i lepšim nekom sitnicom, radeći nešto lepo za sebe. U tom smislu, zašto ne i komadom nakita – minđušama, narukvicom, ili ogrlicom?











StreetFashion kontakt :

StreetFashion IG -
https://instagram.com/streetfashion_nakit/
StreetFashion IG Montenegro  -
https://instagram.com/sf_nakit_montenegro/
StreetFashion FB profil -
https://www.facebook.com/streetfashionnakit








 




                                     



No comments:

Post a Comment