Tuesday, March 1, 2016

Sreća u pink boji


Pozdrav svima! Jedan od mojih omiljenih aksesoara su narukvice. Danas vam predstavljam nešto iz najnovije kolekcije Luck Nakit-a.




Luck nakit  iznova i iznova oduševljava svoje verne mušterije. Meni se dopada kod ovih modela što su vezani baš za datum koji obeležava februar mesec - Dan zaljubljenih. Crvena ili roze, apsolutno je nebitno, jer ovi modeli odišu ljubavlju na šta nas asociraju ove boje, i uz to dodatak na narukvici - srce, ili udica, koje opet asociraju na ljubav. Pošto su pink i tirkizna, među mojim omiljenim bojama, ovo je pun pogodak!


Koža pink boje koja se obmotava oko ruke, i zakačuje se udicom. Idealan aksesoar za svaki dan, pogotovo za leto ili proleće.






Drugi model je skroz u ljubavnom fazonu. Pink perlice sa malim srculencetom na sredini. Divna za svaki dan, uz neku casual odevnu kombinaciju.





Divni, mladi i kreativni ljudi bave se još lepšim poslom. Izrađuju unikate, ali mogu i ponoviti neki određeni model ako vam se dopadne. Sve ostale modele možete pogledati na FB stranici i Instagram profilu koji će biti na dnu posta.








Ovo su jedni od mojih favorita što se tiče aksesoara za mesec februar. Posetite stranicu ovih divnih ljudi, i sigurna sam da će se i vama nešto dopasti!

Luck Nakit kontakt  :

FB -Luck Nakit
Instagram - lucknakit





2 comments:

  1. Divne narukvice, ova sa perlicom mi se najvise dopada. Predivna. Svidja mi se nacin na koipises kao i tvoj blog. Seka J.

    ReplyDelete