Monday, January 11, 2016

Medusa puder u kamenu i Maria Lopez tečni puder


Pozdrav svima! Pre svega, da vam poželim srećne praznike i puno zdravlja, ljubavi i dobrih proizvoda!

Kroz ove zimske dane, potreban je dobar tečni ili puder u kamenu. Ja ću vam danas predstaviti dva proizvoda koja su veoma kvalitetna i pristupačna.



















Puderi, svakako predstavljaju neizostavan segment ženskog nesesera.
Puderi u kamenu su namenjeni pretežno masnoj i mešovitoj koži, a manje suvoj. Često, skoro uvek se nanose kao završni sloj preko tečnog pudera kako bi matirali kožu, pa je samim tim bitno da je puder kvalitetan, tačnije da ne zapušava pore i ne izgleda "kao brašno" na licu. Naravno, mogu se koristiti i zasebno.


Leco u svom asortimanu proizvoda ima i Medusa pudere u kamenu.


MEDUSA PUDER U KAMENU no. 01


Poreklo ovog pudera je iz Turske, proizvodi ga Karadeniz Kozmetik. Pakovanje je plastično, crno bez ogledalca sa aplikatorom tj. sunđerčićem.
Pigmentacija ovog pudera je izuzetno dobra (kao što možete videti na slici ispod), veoma lako matira lice, ne izgleda "brašnasto" i ne zatvara pore. Moj je u nijansi 01.



Matira lice u proseku od 4-6h, mada to sve opet zavisi od aktivnosti koju imate kao i tečnog pudera.
Ima blagu pokrivnu moć, bez tečnog pudera. Miris ovog kamenog pudera je PREDIVAN.
Nakon prosijavanja može odlično da se nanese.
Veoma lagan na koži, ne izaziva iritaciju, i odličan za masnu T-zonu. Malo više truni, tj brže se troši ako je četkica sa oštrijom dlakom. Ja volim da ga koristim preko obične kreme za lice, kad izlazim u toku dana, ali je takođe odličan za jaču šminku - setovanje iste.








 "Specijalno dizajniran da istakne i oblikuje prirodne konture lica. Dostupan u šest nijansi koje daju potpuno prirodan izgled."

Cena ovog pudera je oko 250 dinara.
Mogu se naći u bolje snabdevenim apotekama i parfimerijama.

Oduševljena sam ovim proizvodom! Svakako moja topla preporuka!







                         


MARIA LOPEZ TEČNI PUDER no.41

                 

Tečni puder ili podloga namenjen je svim tipovima kože. Ovi proizvodi savršeno izjednačavaju ten, i daju koži lep i zdrav izgled.  U zavisnosti od proizvođača, kao i gustine mogu imati veliku pokrivnu moć ili da budu sa slabijom čisto da ujednače ten i pokriju nepravilnosti na koži.
Laganiji tečni puder u dnevnoj varijanti je sasvim dovoljan, dok jači se koristi za "noćnu" ili profesionalnu šminku.Skoro uvek treba uzimati nijansu svetliju od svoje kože.



Ovo je tečni dugotrajni vodootporni proizvod namenjen svim tipovima kože.

Jako je prijatne teksture, lako se razmazuje. Obično koristim sunđerčić za puder (beauty blender) mada može i četkicom da se razmaže lako. Lagan i kremast, nije previše gust, a nije ni redak pa samim tim mu pokrivenost biva odlična. Brzo upija i veoma dugo se zadržava na koži.
Lepo se uklanja sredstvom za skidanje šminke, mlekom,  ili micelarnom vodom.







 Ova nijansa, je dosta tamnija od mog prirodnog tena, probala sam čisto da vidim kakva je pokrivenost. Veoma kvalitetan proizvod za  pristupačnu cenu. Može se naći u 6 nijansi.
Odlično redukuje pore i nepravilnosti na koži.

Cena ovog pudera (30ml) je 300 dinara.






Leco :

FB - Leco
Instagram : /leco_cosmetics/
Site : leco.rs

Šta vi mislite o ovim proizvodima? Da li ste već probali nešto iz Leco  asortimana?



No comments:

Post a Comment