Monday, December 14, 2015

Nakit drugačiji od drugih


Pozdrav svima! Devojke, praznici nam stižu, a samim tim i efektan i elegantan nakit! Danas ću vam ispričati priču o nakitu koji me je očarao!


Naime radi se o Sofi Fashion Jewelry  nakitu. Devojka iz Valjeva došla je na sjajnu ideju - izradu ručnog unikatnog nakita od kristala ili metala. Mene je veoma privukla njena maštovitost, kreativnost, pozitivna energija i veoma kvalitetan rad!

Modeli se  ne mogu ponavljati, ali će zato svaka od vas imati nešto jedinstveno, i veoma efektno.
Devojka koja vredi, nažalost nije imala puno podrške od ljudi čija podrška joj je bila potrebna. Međutim, meni se njen rad veoma dopada, kao i devojci koja pravi torbe Jellyfish Art pa smo joj najveća podrška pored njenog dečka.Jedna svestrana, moderna, kreativna i kvalitetna devojka.
Spremna na saradnju i komunikaciju sa mušterijama, uz pristupačne cene, i dobar kvalitet zaljubićete se u jedan od modela sigurno!


  


Proces izrade nakita je bez šablona, inspiracija joj je sve, i svaka ogrlica ili komad nakita bude jedinstven bez velikog planiranja i procesa crtanja šablona. Lepljenjem kristala na razne tkanine, uz ostale dodatke, nastaju ovi divni unikatni modeli.
Jedna od meni omiljenih devojaka, i sve pohvale za nju i njena dela!


Sve modele možete pogledati na linkovima ispod, a uskoro kreću i novogodišnja iznenađenja!
Idealan poklon za Novu godinu, ili praznike koji nam dolaze. Iznenadite svoju lepšu polovinu ovakvim unikatima!SOFI FASHION JEWELRY kontakt:

FB : Nakit Sofi
FB Page : Sofi Fashion Jewelry
Instagram : sofi_fashion_jewelry


                 

No comments:

Post a Comment