Friday, January 15, 2016

Bejzikdizajn


Pozdrav svima! Petak, vikend i izlasci. Uz dobre prijatelje i šminku ide i dobar komad odeće i nakita, zar ne?
Danas vam predstavljam nešto osnovno što svaka žena treba da ima u svom ormaru.





Bejzik Dizajn je mala oaza stvaralaštva kreativnih stvarčica. Gledajući kroz šarene naočare na svet, ovaj kreativan duo stvorio je svoj brend, i rade već godinu dana na njemu, iznova i iznova nadograđuju svoju kreativnost i tako drugim ljudima prikazuju svet sa malo više maštovitosti, boje i pozitivnošću.



Ove divne devojke su mi ispričale nekoliko stvari o sebi, i o svom radu.

U timu rade dve devojke, koje su izuzetno profesionalne i kreativne. BEJZIK  je ovaj kreativni tim nazvao svoja dela zbog značenja ove reči - BASIC - (eng) - OSNOVNO - oni su nešto osnovno što treba da imate u ormaru ako na svet gledate kroz šarene naočare.
Krenulo je prvo kao hobi, ali kada se već dopalo ljudima, rešile su da nastave na ozbiljniji način i podele svoju kreativnost sa drugima.





''Možemo reći da je ovo bila jedna od onih POP-UP ideja.'' - priča kreativna i lepa Anđela.


- Sada da predstavim ove dve mlade i kreativne vile -

Anđela Jovanović -  rođena 1994. godine u Beogradu, bavi se dizajnom i ručnom izradom unikatnih komada nakita. Inspiraciju pronalazi u geometriji i svemiru. 2015. godine osnovala je sa koleginicom Saškom Lazović bejzikdizajn. Trenutno istražuje forme i oblike koristeći reciklirane materijale. Nakit oslikava akrilnim bojama,  stvarajući apstraktne modne detalje, kao i unikate.




Saška Lazović - rođena 1994. godine u Beogradu. Slobodna umetnica,  živi i stvara u Beogradu. Učestvovala dva puta na kolektivnim izložbama u SKC-u i KCB biograf u sklopu artedu radionica. Bavi se ilustracijom, crtežom, slikanjem i oslikavanjem majica. 2015. godine osniva sa Anđelom bejzikdizajn . Trenutni fokus su joj ručno oslikavanje i dizajniranje odevnih komada pod tim imenom.


''Najviše volim sam proces stvaranja, i uživam u oduševljenju kad ljudi vide majicu koju su naručili, ili kad sretnem negde nekog u mojoj majici, to mi ulepša dan." - priča pozitivna i lepa Saška.
 A evo i ovih  kreativnih mladih dama, koje su mi ulepšale ovaj vikend!



Cene su veoma pristupačne, s obzirom na to da su unikati i ručno rađene stvari. 
Iskreno se zahvaljujem ovim curama, koje su mi ulepšale početak vikenda, i nadam se da će nastaviti svojom kreativnošću da oduševljavaju ljude.

Važno obaveštenje -  bejzikdizajn slavi svoj prvi rođendan prvom prodajnom izložbom u baru -NULA PET -0.5 -!!!
Svi koji su u Beogradu, moći će da vide njihove radove u ponedeljak , zvanične informacije možete pogledati
OVDE.



Ove dve devojke su sklop lepog i kreativnog! 
Devojke, budite jedinstvene i svoje.
Nadam se da ćete i vi imati nešto svoje, nešto BEJZIK u svom ormaru.

Bejzikdizajn kontakt :

FB page - Bejzikdizajn
FB - hillnails.banovobrdoo
Instagram - /bejzikdizajn/










2 comments: