Saturday, December 19, 2015

Paleta za konturisanje i beauty blender
Pozdrav devojke! Stalno se menjaju trendovi, što u svetu mode ili kozmetike. Poslednjih godinu, dve jedna od najboljih stvari po meni je konturisanje lica. Danas ću vam pisati o jednoj kvalitetnoj, i poptupno dobroj paleti za to, kao i o beauty blenderu.

Beauty Face prodaja šminke mi je poslala ovu paletu i blender. Devojka koja ovo prodaje mi je ispričala svoju priču kako je došla na ideju prodaje ovih zanimljivih stvarčica. Naime, ona studira u drugom gradu  i zbog manjka finansija odlučila je da malo zarađuje usput od nečega što voli.
U paleti se nalazi petnaest kremastih korektora - paleta je 0,124gr što mu dođe oko 5gr svaki korektor, a ostatak je težina kutije u kojoj se nalaze-. Pakovanje je plastično, crno. Na pakovanju nažalost, nema deklaracije, pa je kineskog porekla (što ne znači da je loša i ako su mnogi skeptični po tom pitanju)
Nikakvih neželjenih dejstva nisam imala. Bubuljice, ili alergiju s obzirom na to da imam VEOMA osetljivu kožu, preporučujem devojkama koje se plaše proizvoda bez deklaracije.
Raspored boja korektora je od hladnih ka toplijim bojama (poslednja izgleda veoma tamno na fotografijama, ali je uživo svetlija - čokoladna).
Pigmentacija ove palete je FENOMENALNA. Kremasta, lako se nanosi, i dobru postojanost ima.


Prva boja (bela sa sedefom) je hajlajter. Veoma visok sjaj i postojanost veoma dobra.
Druga (zelena) je za prekrivanje crvenila - veoma dobro prekriva, i mogu vam reći da je dosta nežna boja pa nemate potrebe da strahujete.
Treća boja  (roze) služi za prekrivanje izrazito tamnih podočnjaka, ona takođe ima dobru pokrivnu moć.
Žuta boja (prva u drugom redu gledajući odozgo ka dole redove) služi za prekrivanje upaljenih bubuljica i neutralisanje crvenila (meni trenutno oko nosa zbog prehlade) takođe kvalitetna.
Ostale boje su svetlije koje služe za delove koje želite da istaknete ili uvećate, zavisi od tona kože, i sve tamnije boje služe za "sužvanje" i one delove koje želite da budu manje primetni na licu.Inače, uskoro će u ponudi biti i garderoba i nakit, od čije će zarade deo novca (zavisno od cene proizvoda) ići u humanitarne svrhe, što je za ovu devojku veoma pohvalno u današnje vreme!
Jedna humana, korektna i iskrena osoba!


Što se tiče blendera, kada se natopi bude znatno veći. Ovako je standardna veličina (na slikama je već natopljen, sem na fotografiji iznad). Jako lepo može da se izblenda njime puder, kao i kremasti korekor ili bilo koj drugi.


Divno je poznavati humane ljude, koji ne žele sve za sebe, već i misle na druge. 
Svaka preporuka za ovu paletu, blender, a naravno i devojku!

Uživajte u konturisanju lica, kao i u samom šminkanju.
Do sledećeg čitanja...blendajte što više!
Beauty Face kontakt:

FB - Beauty Face
Instagram - beauty_face_prodaja_sminke
Tel - 061/199-83-77

2 comments:

  1. Videla sam ovu paletu korektora na toliko razlicitih mesta, i uvek bih odustala od kupovine, jer nisam znala kako bi moje lice reagovalo na nju. Pigmentacija je stvarno fantasticna :) Mozda se na kraju ipak ohrabrim da je probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam VEOMA osetljivu kozu, pigmentacija je fenomenalna! Probaj, neces se pokajati!

      Delete